Zmywarka wolnostojąca AirDry Lavastovilje e hollë autonome ESF4513LOX

Electrolux - Lavastovilje e hollë autonome - ESF4513LOX

Enë të pastra gjithmonë gati kur të keni nevojë

Ju nevojiten shpejt enë të pastra? Kjo nuk është problem falë funksionit Time Manager në këtë lavastovilje, që e bën të mundur të zvogëlohet koha në dysh.

Electrolux - Lavastovilje e hollë autonome - ESF4513LOX

Run your dishwasher whenever it suits you

This dishwasher gets to work when you want it to. With its Delay Start function, you can load it when you want to and program it to start at the time that suits your schedule. You can delay the start by up to 24 hours.

Electrolux - Lavastovilje e hollë autonome - ESF4513LOX

Spotless and sparkling, in every cycle

Our AutoFlex programme with smart sensor adjusts the consumption of each dishwashing cycle to the size and cleanliness of every load. Using only what is needed so that all dishes emerge spotless. No wasted water, energy or time. Just efficiently sparkling, every time.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Inoks
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 6 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: Me qëndrim të lirë
 • Derë inoksi, panel dhe plintë
 • Lustër e plotë inoksi: paneli, dera, plinta dhe anët
 • Programet e lavastoviljes:AutoFlex 45°-70°, Eco 50, GlassCare 45°, Intensiv 70°, QuickPlus 60°, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Vonesa në nisje 1orë - 24 orë, Faza e tharjes, Të preferuarat, Programi i përzgjedhur, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, TimeManager, Faza e larjes, XtraDry
 • Panel me simbole
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Indikatori i kohës së mbetur
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me FlexiLift
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme, edhe kur është plotësisht i ngarkuar
 • Kosh i sipërm me 2 mbajtëse të buta, Rafte gotash të palosshme
 • Kosh i poshtëm me 2 mbajtëse të palosshme pjatash
 • Koshi i takëmeve
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 9
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 47
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 35.45
 • Lartësia totale: 850
 • Gjerësia mm: 446
 • Thellësi mm: 615
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 222
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 2775
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 9.9
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 056 031
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Inoks
 • Interior light: No
 • BLX_DW_MaxiFlexDrawer: no
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 245
 • Lower spray arm: Standard
 • Auto shut-off: Yes
 • Programmes number of: 6
 • Number of temperatures: 4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 056 031
 • Bar code: 7332543542598

Aksesorët

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e hollë autonome - ESF4202LOW
Zmywarka wolnostojąca AirDry Lavastovilje e hollë autonome
 • Lavastovilja kompakte
 • Përzgjedhje e lehtë e programit
 • Zgjedhje e zgjuar për programet
 • Fleksibiliteti për të filluar më vonë

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj