Zmywarka do zabudowy 600 AirDry Lavastovilje e montuar ESI5545LOX

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX

Lani enët midis pjatave për vetem 30 minuta

Kur keni një ngarkesë të madhe me pjata dhe tiganë të sapopërdorur, si midis pjatave ne darkën e një feste - ju mund të përdorni programin e shpejte 30 minutësh te pjatalarëses.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX

Naturally inspired drying

Our new AirDry technology uses natural airflow to finish the drying. It opens the door by 10 cm in the last part of the cycle until you´re ready to unload. A natural way to get maximum drying performance while effectively reducing your energy costs.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX

Lavastovilja që përshtatet me nevojat e enëve tuaja

Funksioni i zgjuar AutoFlex optimalizon përdorimin e ujit dhe energjisë duke përshtatur konsumin dhe temperaturën sipas asaj që duhet për të pastruar një sasi ngarkese dhe një nivel ndotjeje.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX

Lani deri në 13 vend-vendosje të plota njëherësh

Koshat dhe raftet e rregullueshëm të kësaj lavastoviljeje, që përfshijnë mbajtëset prej xhami të birrave dhe një tabaka të dizenjuar për mbajtjen e thikave të mëdha, bëjnë të mundur vendosjen efikase të deri në 13 artikujve.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX

Kur është fikur, është fikur vërtet

Funksioni AutoOff bën të mundur që lavastovilja përdor absolutisht aspak energji midis cikleve - hapi i rradhës në efikasitetin e energjisë.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: I integruar
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 6 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: I integruar
 • Programet e lavastoviljes:AutoFlex 45°-70°, Eco 50°, GlassCare 45°, Intensiv 70°, QuickPlus 60°, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Vonesa në nisje 1orë - 24 orë, Faza e tharjes, Të preferuarat, Programi i përzgjedhur, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, TimeManager, Faza e larjes, XtraDry
 • Panel me simbole
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Indikatori i kohës së mbetur
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me FlexiLift
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme, edhe kur është plotësisht i ngarkuar
 • Kosh i sipërm me Rafte gotash të palosshme, Plastic coloured handle
 • Kosh i poshtëm me 2 mbajtëse të palosshme pjatash, Plastic coloured handle
 • Koshi i takëmeve
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 13
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 46
Instalimi
 • Installation: I integruar
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 36.95
 • Lartësia totale: 818
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 575
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 234
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 2775
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 9.9
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 526 162
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
 • BLX_DW_MaxiFlexDrawer: no
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 237
 • Lower spray arm: Standard
 • Auto shut-off: Yes
 • Programmes number of: 6
 • Number of temperatures: 4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 526 162
 • Bar code: 7332543477289

Aksesorët

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5205LOX
Zmywarka do zabudowy 300 AirDry Lavastovilje e montuar
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Fitoni pak më shumë liri - shtyjë fillimin e ciklit me 3 orë
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEG69300L QuickSelect
Zmywarka do zabudowy 700 QuickSelect Lavastovilje e montuar
 • GlassCare, beyond comparison
 • Delicate glasses protected with SoftGrips and SoftSpikes
 • Remove the guesswork of dishwashing with QuickSelect
 • Silent feedback, Beam on Floor
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEC67300L ComfortLift
Zmywarka do zabudowy 800 ComfortLift Lavastovilje e montuar
 • Raising the standard, world's first effortless loading
 • ComfortLift®, the first liftable basket
 • Easy cutlery access with the removable tray
 • Remove the guesswork of dishwashing with QuickSelect

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj