Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEC87315L

ComfortLift®, koshi i parë i heqshëm

Funksionaliteti ynë unik ComfortLift® do të thotë se ka më nevojë të përkuleni për të ngarkuar ose shkarkuar pjatalarësen. Me një shtypje të lehtë të dorezës, rafti i poshtëm ngrihet lart butësisht te ju. Është i pari në botë nga ne, për komfortin tuaj.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEC87315L

Hiqni hamendjen e larjes së pjatave me QuickSelect

QuickSelect është mënyra pa mundim për të filluar ciklin tuaj të personalizuar të larjes së pjatave. Zgjidhni kohën e ciklit me rrëshqitësin dhe shtoni ndonjë trajtim tjetër opsional me vetëm një takim - nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë. Pastaj uluni dhe lejoni që makineria të bëjnë pjesën tjetër. 

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEC87315L

Dritë e brendshme për një pamje të qartë 

Asnjëherë mos humbisni asgjë me dritën tonë të brendshme automatike. Ndriçon pjesën e brendshme të pjatalarëses tuaj, në mënyrë që të keni një shikim të qartë të asaj që është brenda. Bërja e ngarkimit dhe shkarkimit të lehtë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEC87315L

Gjithnjë i përditësuar me TimeBeam®

Funksioni ynë TImeBeam® ju përditëson mbi gjendjen e ciklit të pjatalarëses tuaj. Projekton informacionin thelbësor në dysheme nën makinerinë, në mënyrë që të mund të shihni qartë sesa kohë ka mbetur. Heqja e hamendjes nga larja.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEC87315L

Të gjitha takëmet tuaja, të lara me një kalim me MaxiFlex

Sirtari MaxiFlex është krijuar për të mbajtur takëmet dhe mjetet e formave dhe madhësive të ndryshme. Pavarësisht nëse janë të mëdha ose me formë të sikletshme, ndarëset e personalizueshme dhe sirtari i thellë do të thonë se gjithçka mund të ngarkohet me lehtësi.

Aksesorët

Mbështetja

E zotëroni tashmë këtë produkt?

Regjistroni produktin , ose thjesht gjeni mbështetje, pjesët e këmbimit dhe aksesorët përkatës ju nevojiten përmes link-ve më poshtë.

Regjistro produktin Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
pamje nga plazhi, shkëmbinjtë dhe valëve të fuqishme