Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje LCB3LF26W0

Less freezer maintenance, with LowFrost

The integrated LowFrost system maintains your freezer's temperature to help prevent the build-up of frost. For better performance and less maintenance.

Quiet, efficient, with the inverter compressor

The inverter compressor keeps temperatures stable with lower energy consumption and lower noise levels. Compared to standard compressors, it constantly adapts its power and running speed for higher efficiency.

Choose freezer settings with the Electronic Controls.

Electronic Controls give you the ability to adjust the settings and internal temperature of the freezer.

Premium LED freezer lighting

Enjoy excellent visibility with our freezer's integrated LED lighting. The discreet, energy-efficient bulbs shine a bright light across the whole space. Consuming ten times less energy than standard lighting.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Chest_Freezer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 249
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 254
 • Chill technology freezer: Static
Specifikimi
 • Low frost technology
 • Control panel with LCD display
 • Lloji i kontrollit: Electronic
 • Action Freeze: ngrirje e shpejtë me rikthim automatik në funksionin normal
 • Drita e brendshme
 • Pajisjet e koshit: 2 white wire
 • Lockable lid
 • Këmbët/gominat: 4 Wheels
 • Sistemi i shkarkimit të shkrirjes
 • Avulluesi i fshehur i ngrirjes
Performanca
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 254
 • Chill technology freezer: Static
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 36
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 21
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 42
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia totale: 845
 • Gjerësia mm: 960
 • Thellësi mm: 700
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 40.5
 • Wheels: 4 Wheels
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 249
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 140
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 922 718 125
 • Product Class: Chest_Freezer
 • Gross capacity freezer: 254
 • High temp indicator control: None
 • Top Control Place: Djathtas para
 • Basket: 2 white wire
 • Freezer lamps: Internal. LED
 • Type of controls: Electronic
 • Ice scraper: None
 • Drainage: Yes
 • Type of refrigerant: R600a
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 922 718 125
 • EAN: 7332543721658

Produktet e tjera

Electrolux - Sirtarë ngrirje - LCB1AF10W0
Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje
 • Slim freezer, for compact living
 • Super-slim freezer for comfy compact living
 • Compressor five-year warranty
 • Choose freezer settings with the Electronic Controls.
Electrolux - Sirtarë ngrirje - LCB3LE38W0
Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Quiet, efficient, with the inverter compressor
 • Compressor five-year warranty
Electrolux - Sirtarë ngrirje - LCB3LE20W0
Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Quiet, efficient, with the inverter compressor
 • Compressor five-year warranty

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj