BI_Drawer 900 Ngrohëse pjatash KBD4Z

Defrost gently in the warming drawer

Defrost food carefully using our warming drawer, for excellent results. Unlike using a microwave, the gentle heat preserves taste and texture. For food as delicious as the day you froze it.

Rise and prove dough with the warming drawer

Enjoy bakery-style results with our warming drawer. The professional tool uses gentle heat and prove your dough, creating the right texture and shape in your breads. For consistently delicious results.

Electrolux - Ngrohëse pjatash - KBD4Z

Even heating with our warming drawer

Our warming drawer makes sure every dish is kept at an even temperature. Thanks to the air circulation system, you can be confident that every mouthful will be warm and delicious. Perfect for when you’re serving different dishes, at different times.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI_Drawer
 • BI_DImensions: 140x560x550
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 140x596x535
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 400
 • Spina e kërkuar (A): No
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 947 727 402
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Kapaciteti i ngarkesës për servirjen e maksimumi 6 personave, në varësi të përmasave të ushqimeve
 • Funksionet e sirtarit ngrohës: Ngrohja e enëve, Shkrirje, Ngrohje e ushqimit, Provimi i miellit
 • Temperatura të rregullueshme: 30-80°C
 • Warm air circulation system
 • Sirtar ngrohës inkaso
Instalimi
 • BI_DImensions: 140x560x550
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 140x596x535
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 400
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 947 727 402
 • Product Type: BI_Drawer
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 947 727 402
 • EAN: 7332543663255

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj