EOC6H76X

Electrolux 700 SteamCrisp Furrë

Është koha për të eksploruar fuqinë e avullit me Furrën 700 SteamCrisp®. Kjo furrë prezanton lagështi te procesi i gatimit, që do të thotë se ushqimi gatuhet në temperatura më të ulëta dhe nuk thahet. Krijimi i koreve të arta, krokante dhe qendra plot lëng.

Furrat tona më efikase ndaj energjisë​ - duke kursyer burime ndërsa japin shije të jashtëzakonshme

Furrat e EcoLine janë modelet tona më efikase ndaj energjisë. Të gjitha modelet kanë funksionet Avull, i cili lejon gatimin në temperatura të ulëta dhe kursen energji me deri në 20%*. Vjen me Pastrimin me avull që përdor deri në 95%* * më pak energji ndaj pastrimit pirolitik.

* Bazuar në testin e brendshëm duke krahasuar filetën e salmonit të gatuar me funksionin FullSteam me gatimin tradicional pa avull në 170º. ** Bazuar në testet e brendshme, duke krahasuar konsumin e energjisë të furrës SteamPro (pastrim me avull) me furrën SteamCrisp (vetëpastrim pirolitik). **Programi i pastrimit me avull është patentuar nga Electrolux US2017082295 (A1) – METODA E PASTRIMIT TË FURRËS ME AVULL.
Mësoni më shumë
-
Kapaciteti (L) -
-
Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
I butë brenda, krokant jashtë me SteamCrisp

Thuajini mirupafshim pjekjes mesatare dhe përshëndetje SteamCrisp. Ideal për pjekje dhe bërjen e rostove, kombinon gatim me avull dhe nxehtësi tradicionale për të gatuar ushqim butësisht, që do të thotë se pjatat nuk do të thahen. Shija dhe teksturat përmirësohen me avull.

Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit

Falë Sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përsosura çdo herë. Ju lejon të mbikëqyrni procesin e gatimit duke matur temperaturën e qendrës së ushqimit. Madje do t’ju tregojë kur ushqimi juaj është gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe do të ndalojë gatimin.

Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
Pastrim i lehtë me AquaClean

Pastrimi pas gatimit nuk ka pse të jetë një punë e vështirë - furra jonë pastron duke shfrytëzuar fuqinë e lagështisë. AquaClean avullon ujin në fund të furrës dhe avulli çliron yndyrën dhe mbetet e forta të lëna në sipërfaqet e saj. Kështu që mund të pastroni lehtësisht për të marrë një pastrim të natyrshëm.

Gëzojuni ekranit LED EXPlore me butona reagues me prekje

Eksploroni një mënyrë të re për të përjetuar furrën tuaj me Ekranin LED EXPlore dhe butonat e tij reagues me prekje. Ndërfaqja e gjallë ju jep akses të shpejtë dhe komandim dinamik të kohës së gatimit, temperaturës dhe funksioneve të tjera.

Electrolux - Steam oven - EOC6H76X
Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë

Sistemi ynë i Gatimit të barabartë qarkullon nxehtësi anembanë furrës, duke siguruar se gjithçka gatuhet në mënyrë të barabartë. Gjithçka pa nevojën për të kthyer pjatat tuaja. Teknologjia jonë do të thotë se furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje