Përfitimet

Gatim në mënyrë të barabartë me gatimin me Shumë nivele

Shijoni gatim të barabartë me gatimin me Shumë nivele. Unaza e nxehtësisë shtesë do të thotë se mund të gatuani në mënyrë të barabartë anembanë tre niveleve. E përsosur për biskotat me më shumë krem karamel dhe tortat e shijshme.

Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm

Mbajtja e furrës tuaj si e re nuk është punë e vështirë me funksionon tonë të zgjuar Pastrimi pirolitik. Ky sistem vetë-pastrues nxeh furrën në një temperaturë që e shndërron yndyrën dhe mbetjet e tjera në hi. Do të thotë se thjesht duhet të fshini pjesën e poshtme. Mos kaloni kurrë një ditë tjetër duke fërkuar.

Ekrani LED me kohëmatës cilëson temperaturën më të mirë

Ekrani LED sugjeron temperaturën e duhur bazuar në funksionin e gatimit që zgjidhni, kështu që nuk ka nevojë kurrë të hamendësoni se cila temperaturë është më e përshtatshmja për pjatën tuaj. Ende mund të rregulloni temperaturat në mënyrë manuale dhe të cilësoni kohët e fillimit dhe të ndalimit.

Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë

Sistemi ynë i Gatimit të barabartë qarkullon nxehtësi anembanë furrës, duke siguruar se gjithçka gatuhet në mënyrë të barabartë. Gjithçka pa nevojën për të kthyer pjatat tuaja. Teknologjia jonë do të thotë se furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

Piqni më shumë menjëherë me Tavën XL të pjekjes

Zgjeroni sferat e shijes me Tavën tonë XL të pjekjes që ju lejon të gatuani më shumë menjëherë. Është koha të përsosni kekët e vegjël për një ushqim në mes të pasdites ose rulet mishi të shijshme për miq. Sepse më shumë hapësirë do të thotë më shumë receta të shkëlqyeshme të gatimit.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone