Piekarnik parowy 800 SteamBoost EOB8S39WZ

Përfitimet

Electrolux - Furrë - EOB8S39WZ

Steamify®, your steam assistant

Our Steamify® function makes creating delicious dishes even easier. Enter the cooking temperature that you would usually use and the oven automatically adjusts settings, meaning your food is steamed to perfection. For healthier, tastier food, meet our steam expert.

Smart Kitchen - convenient personalised cooking assistance

With the My Electrolux Kitchen App you can remotely manage your oven, explore our various partners, and get personalised assistance. It’s the easy way to enrich your Smart Kitchen experience.

Electrolux - Furrë - EOB8S39WZ

Precision cooking with our Food Sensor

Thanks to our Food Sensor, you can achieve perfect results every time. It lets you monitor the cooking process by measuring the core temperature of the food. It will even let you know when your food has been cooked to the desired temperature and stop cooking.

Intuitive and functional all at your reach. EXCite Touch Display

With the EXCite Touch Display you can easily adjust your ovens temperature and timings, whether baking muffins or cooking salmon. Giving you the technology you need, and the assistance you want, to cook the mouth-watering dishes you love.

Electrolux - Furrë - EOB8S39WZ

Save time with the Fast Heat Up function

Our Fast Heat Up function makes sure the oven is ready when you are. With a shorter pre-heating time compared to conventional heating, you can turn those spare moments into more memorable meals.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Installation: Inkaso
 • Connectivity: Yes
 • Ngjyra: E zezë
 • Oven control type: Touch
 • Included fittings: TR1LFSTV, Water hardness teststrip
 • Cooking: Fan + Ring + Steam
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar, 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Set punched + unpunched stst pan 1/2
Specifikimi
 • Furrë inkaso
 • Furrë shumë-funksionale me funksione të integruara të avullit
 • Ekran furre shumë-gjuhësh
 • Funksionet e gatimit të furrës: Pjesa e poshtme, Ventilatori + drita, Skara, Skara + pjesa e poshtme, Skara + pjesa e poshtme + ventilatori, Skara + ventilatori, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Avulli + pjesa e poshtme + ventilatori, Avulli + ventilatori, Avulli + unaza + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Programe automatike të peshës
 • Funksioni i memories për cilësimet e përdorura më shpesh
 • Sonda e mishit
 • Rregullim elektronik i temperaturës
 • Propozim automatik i temperaturës
 • Funksioni për nxehjen e shpejtë të furrës
 • Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje
 • Funksion i fikjes automatike të furrës
 • Tregues i nxehtësisë së mbetur
 • Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar, 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Set punched + unpunched stst pan 1/2
 • Ventilatori ndalon kur hapet dera
 • Funksion elektronik sigurie për Kyçin ndaj Fëmijëve : The Child Lock function prevents an accidental operation of the appliance.
 • Ndriçim prej halogjeni i furrës
 • Furra ndriçohet automatikisht kur hapet dera
 • Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.
Performanca
 • Cleaning top oven: Steam
 • Temperature range: 30°C - 230°C
 • Noise power in dB(A) - Top Oven.: 53
 • Volumi i përdorur (L): 70
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Installation: Inkaso
 • Ngjyra: E zezë
 • Spina e kërkuar (A): 16
 • Lloji i prizës: Schuko
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 37
 • Lartësia totale: 594
 • Gjerësia mm: 595
 • Thellësi mm: 567
 • Built in height mm: 590
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3500
 • Max power grill - Top Oven: 2300
 • Lamp power - Top Oven: 65
 • Energy efficiency class: A++
 • SecGenEConskWhCM: 1.09
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.52
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 944 032 027
 • Connectivity: Yes
 • Oven control type: Touch
 • Included fittings: TR1LFSTV, Water hardness teststrip
 • Cooking: Fan + Ring + Steam
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar, 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Set punched + unpunched stst pan 1/2
 • Grids type - Top Oven: 1 raft teli inoks
 • Runners - Top Oven: Grid Runners Easy Entry, Stainless steel
 • Microwave power - Top Oven: 0
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Top element power - Top Oven: 0
 • Grill element power - Top Oven: 2300
 • Ring element power - Top Oven: 2400
 • Oven light - Top Oven: 2, Side halogen, Top halogen
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 032 027
 • Bar code: 7332543784288

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë - EZA2400AOX
Piekarnik N/A
 • Efficient heating, tasty results
 • Quick and effective, Even Cooking
 • Catalytic Cleaning, for an oven that cleans itself
 • Precise settings with our LED timer display
Electrolux - Furrë - EZB3411AOX
Piekarnik N/A
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking
Electrolux - Furrë - EZB3400AOX
Piekarnik N/A
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj