Płyta gazowa GOG line 75 cm Vatra me gaz KGG7536K

Powerful heating for fuller flavour

The multi-crown burner in our 4k Wok Burner is designed to provide a more powerful flame. Giving you an extra boost of heat to cook authentic Asian flavours.

The foundation for safer cooking

Our grid of cast-iron supports means that pots and pans can be safely placed on the surface of the hob.

Effortless elegance

The gas hob's glass surface is easy to wipe down, keeping your kitchen looking lovely and clean.

Finely-tuned flame

Take control of your hob with our responsive gas taps. They enable you to easily adjust the level of the flame so that you can always cook over the right heat.

Safety without a second thought

Our gas hob is equipped with an automatic safety feature that turns off the gas if the flame accidentally goes out.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 75 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 10900
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1000W/65mm
 • Right rear - Power/Diameter: 2000W/80mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Gas në xham
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Zona e majtë e përparme: Mariane, Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/80mm
 • Zona e majtë e pasme: Mariane, Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/80mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Vatër ndihmëse, Mariane, 1000W/65mm
 • Zona e djathtë e pasme: Mariane, Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/80mm
 • Ndezje e integruar elektrike nëpërmjet çelësave të kontrollit
 • TermoçGasi ndërpritet që në burin nëse nuk ndizet flaka.
 • Mbështetëset prej hekuri
 • Set për shkëmbimin e gazit
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 10900
 • Right front - Power/Diameter: 1000W/65mm
 • Right rear - Power/Diameter: 2000W/80mm
 • Left front - Power/Diameter: 2000W/80mm
 • Rear - Power/Diameter: 2000W/80mm
 • Number of cooking zones: 5
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 740x510
 • BI dimensions HxWxD in mm: 43x560x480
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 16.5
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 630 742
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 75 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 630 742
 • EAN: 7332543550364

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX
Płyta gazowa Slim line 60 cm Vatra me gaz
 • Adapts to the way you cook
 • Excellent heat distribution for perfect cooking
 • Cast iron for stable pan support
 • No more spillage and overboiling on your work surface
Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX
Płyta gazowa Domino 29 cm Vatra me gaz
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Robust, long-lasting support when cooking, for every meal
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
Electrolux - Vatra me gaz - EGC3322NVK
Płyta gazowa Domino 29 cm Vatra me gaz
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj