Płyta gazowa Slim line 60 cm Vatra me gaz EGH6349BOX

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX

Excellent heat distribution for perfect cooking

This high-efficiency 4kW gas burner hob provides uniform heat distribution, which makes for perfect cooking results. It is especially good when short cooking times are a must.

Cast iron for stable pan support

Give your kitchen that professional look with the cast-iron pan supports. They’re very durable, look stylish, and offer stable, reliable support for multiple heavy pans when you’re cooking in large quantities.

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX

No more spillage and overboiling on your work surface

The stylish bevelled frame on this hob stops and contains any spillage or overboiling on the hob top, so the surrounding work surface always stays clean.

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX

Safer, more comfortable - and more precise

The extra space around the knobs and the ergonomic placement have been carefully designed to ensure the most safe, comfortable and precise flame regulation possible. The wide angle gas taps are configured in an ideal way allowing you to to better control and get a more precise regulation of the heat level.

Single-handed, press-and-turn ignition control on all zones

Get this outstanding gas hob started the quick and easy way. Simply activate the burner you need by gently turning and pressing the knob to ignite the flame.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 9000
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1900W/70mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Gas
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Zona e majtë e përparme: Vatër ndihmëse, 1000W/54mm
 • Zona e majtë e pasme: Vatër ndihmëse, 1000W/54mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Bridge Burner, Vatër gjysmë e shpejtë, 1900W/70mm
 • Zona e djathtë e pasme: Bridge Burner, Vatër gjysmë e shpejtë, 1900W/70mm
 • Ndezje e integruar elektrike nëpërmjet çelësave të kontrollit
 • TermoçGasi ndërpritet që në burin nëse nuk ndizet flaka.
 • Mbështetëset prej hekuri
 • Set për shkëmbimin e gazit
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 9000
 • Right front - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Left front - Power/Diameter: 4000W/128mm
 • Rear - Power/Diameter: 1000W/54mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 594x510
 • BI dimensions HxWxD in mm: 40x560x480
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 10.6
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 640 362
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 640 362
 • EAN: 7332543457410

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX
Płyta gazowa Domino 29 cm Vatra me gaz
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Robust, long-lasting support when cooking, for every meal
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
Electrolux - Vatra me gaz - EGC3322NVK
Płyta gazowa Domino 29 cm Vatra me gaz
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
Electrolux - Vatra me gaz - KGG7536K
Płyta gazowa GOG line 75 cm Vatra me gaz
 • An efficient way to ignite your creativity
 • Powerful heating for fuller flavour
 • The foundation for safer cooking
 • Effortless elegance

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj