Płyta elektryczna Domino 29 cm Vatra elektrike EHF3920BOK

Electrolux - Vatra elektrike - EHF3920BOK

Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Në pjesën e parme të kësaj pjanure janë çelësat e rrotullueshëm të kontrollit. Janë të dizenjuar për t'u rrotulluar lehtësisht kur ndërroni nivelet e fuqisë së pjanurës tuaj.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF3920BOK

Sipërfaqje e pastër me një të fshirë

Sipërfaqja prej xhami qeramik e kësaj pjanurë është kaq e lehtë për tu pastruar. Me një të fshirë ju mund t'ia dilni.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 2900
 • Voltazhi: 220-240
 • Number of cooking zones: 2
 • Middle rear - Power/Diameter: 1700W/180mm
Specifikimi
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Majtas para & Djathtas
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Ndriçim, 1200W/145mm
 • Middle rear zone: Hilight, 1700W/180mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Number of cooking zones: 2
 • Middle rear - Power/Diameter: 1700W/180mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1200W/145mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 40x270x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.7
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 2900
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 738 757
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 738 757
 • EAN: 7332543680573

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Rrëshkisni direkt tek cilësimi ideal i nxehtësisë – ose thjesht prekeni atë.
 • Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin
 • Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6241FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6343FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj