Kuchnia elektryczna 600 LKR64020AW

Përfitimet

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food to crispy perfection, every time.

The Radiant Hob – an alternative to gas cooking

The Radiant Hob is a fast, easy-to-clean alternative to gas. Ceramic zones heat quickly and accurately for fuss-free cooking.

The Soft Closing Door – for a smooth, premium feel

The Soft Closing Door system makes closing your cooker's door effortless. A receptive, soundless response ensures a premium feel.

Telescopic Runners – just slide for easy access

With our fully-extendable Telescopic Runners, there's no more reaching into a hot oven – the food comes to you. The runners allow the shelves to slide all the way out and secure in place, so your hands are free to roast, season or spice.

The Timer means you never overcook

To assure that your dishes are never overcooked, this oven boasts an electronic Timer that switches the heat off when the set time has been reached.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Ventilatori + pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Qark i dyfishtë i rrumbullakët, Niveli i lartë i flakës, 1000W/2200W/140mm/210mm
 • Zona e pasme majtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e pasme djathtas: Qark i dyfishtë oval, Niveli i lartë i flakës, 2200W/1400W/265mm/170mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Ventilatori + pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Kontrolle për 4 zona energjie
 • Çelësa kontrolli të rrotullueshëm
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 275°C
 • Volumi i përdorur (L): 73
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia e pjanurës: 850
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 51
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.95
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.82
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 10300
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 940 002 941
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Ventilatori + pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 1 Combi tray black enamel
 • Shelf support: 5
 • Runners - Top Oven: Chromed, Grid Runners with Stop
 • Ring element power - Top Oven: 2400
 • Top element power - Top Oven: 1000
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1700
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Type of doors: 3 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 940 002 941
 • Bar code: 7332543762859

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - LKR500001W
Kuchnia elektryczna 300
 • The Radiant Hob – an alternative to gas cooking
 • Conventional Cooking – reliably easy and great for baking
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • You're always on time with Minute Minder
 • The Removable Glass Door – so easy to clean
Electrolux - Soba elektrike - LKS620000W
300
 • Solid Hot Plates – your reliable cooking partner
 • Circulated Cooking – for even heating in the oven
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • Grid Runners – for greater cooking flexibility
 • The Removable Glass Door – so easy to clean
Electrolux - Soba elektrike - LKI64852AX
Kuchnia elektryczna 600
 • Let your hob do the work
 • Hob2Hood does the work while you cook
 • The right cooker for you – easy, fast and safe
 • Crispy, healthier food with AirFry
 • Pyrolitic Cleaning – the smart, self-cleaning oven system

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj