Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike EKC6451AOW

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or delicious vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food from all around. Crispy perfection, every time.

Evenly cooked

Thanks to ventilated heating, this oven achieves a better heat distribution, so your dishes can be cooked evenly to perfection.

Electrolux - Soba elektrike - EKC6451AOW

Efficient cooking

Both time and energy are precious. That’s why this cooker boasts rapid heating zones, which make for saving both in time and energy.

A glass door that's simple to keep clean

The glass in this oven's door is simple to clean. You can completely remove the door and the glass panels, and quickly clean it all.

Electrolux - Soba elektrike - EKC6451AOW

Liria për të gatuar sa të dëshironi

Ne i kemi dizenjuar tavat tona të pjekjes për t'iu dhënë ju hapësirë maksimale brenda. Me këtë liri shtesë, ju mund të gatuani disa gatime, ose porcione më të mëdha, të gjitha njëherësh.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Ventilatori + pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë dhe pjanurë elektrike
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Qark i dyfishtë i rrumbullakët, Niveli i lartë i flakës, 1000W/2200W/140mm/210mm
 • Zona e pasme majtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e pasme djathtas: Qark i dyfishtë oval, Niveli i lartë i flakës, 2200W/1400W/265mm/170mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Ventilatori + pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Kontrolle për 4 zona energjie
 • Çelësa kontrolli të rrotullueshëm
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Xham qeramik
 • Temperature range: 50°C - 275°C
 • Volumi i përdorur (L): 73
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia e pjanurës: 850
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 48
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.95
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.82
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 10300
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 940 002 872
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Ventilatori + pjesa e poshtme, Fan + top (w/o Lamp), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Vatra + pjesa e fundit + ventilatori, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 1 Combi tray black enamel
 • Shelf support: 5
 • Runners - Top Oven: Chromed, Grid Runners with Stop
 • Ring element power - Top Oven: 2400
 • Top element power - Top Oven: 1000
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1700
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Type of doors: 3 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 940 002 872
 • Bar code: 7332543746712

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Soba elektrike - EKC52950OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Efficient cooking
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC61960OX
Kuchnia elektryczna 800 Soba elektrike
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba elektrike - EKC6430AOW
Kuchnia elektryczna 600 Soba elektrike
 • Mos ja ndani sytë asaj që po ndodh – tamam si profesionistët.
 • Quick-heating, with the ceramic hob
 • Greater oven timing
 • A glass door that's simple to keep clean

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj